Gourmet-aften fredag den 10. juni

Den 21. april 2022 igangsatte vi en lokal indsamlings-kampagne med det formål at skaffe midler til genopretningen af Rødding Bæks naturlige løb gennem højskolens mark.

Kampagnen afrundes med en gourmet-aften fredag den 10. juni kl. 19-23 – et stort fællesspisningsarrangement på højskolen – hvor overskuddet går ubeskåret til projekt Højskolebækken.

Pris pr. person: 495 kr. omfattende velkomstdrink, 5 retters menu, kaffe og chokolade, 1/1 flaske hvid- eller rødvin, servering og hyggemusik.

Der vil være mulighed for at købe yderligere vin eller opgradere vinen efter ønske, ligesom der kan købes øl og vand samt en cognac til kaffen.

Arrangementet slutter kl. 23, men indtil kl. 24 vil der være mulighed for at købe en godnatdrink.

Program og menu

Velkomstdrink
Velkomsttale ved forstander Mads Rykind-Eriksen
Fællessang

#Rimmet hvid fisk m/ urtemayo, syltet rødløg, sprødt rugbrød og brøndkarse
#Sprængt Kongeåkylling m/ sprødt skind, skilt kærnemælk og ærteskud
#Grillet Rødding-gris m/ selleripuré, sauce og ristede hasselnødder
#Hyldeblomstcreme, årstidens bær, knas og vandmynte
#Oste fra Elmegården

Fællessang
Kaffe med chokolade

Friske råvarer fra lokale leverandører er en selvfølgelighed i et højskolekøkken, hvor tradition og fornyelse mødes.

Med hjælp af tre amatørkokke fra ”madholdet” – den mere end 30 år gamle madklub – vil højskolens kokke Aske Larsen, Jane Nielsen og Henrik Hansen kreere den lækre gourmetmenu, hvor det bedste fra fortidens madtraditioner tilpasses nutiden i et ægte og ærligt udtryk.

Hertil serveres udsøgt italiensk rød- eller hvidvin.

Der sælges kun 220 billetter efter først-til-mølle-princippet – så skynd dig!

Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag den 7. juni.

 

Du kan bestille billet HER

– eller henvende dig på skolens kontor mandag-fredag mellem kl. 8.30-9.30, 10-12 og 12.30-14.30.